Board index

PCGen


IT IS ALIVE!!!

Sorc Sylvan Bloodline Companion

Where new users can post questions about PCGen, or report possible issues (bug tracking is by Jira - jira.pcgen.org)

Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby spardok » Sat Apr 01, 2017 11:02 pm

Running: 6.07.01
After choosing (http://www.d20pfsrd.com/classes/core-cl ... zo/sylvan/) as my bloodline, choosing my companion does not show up under "Things to be Done," nor does it show an animal companion slot (0/1) under "companions" like a summoner has for Eidolon. It does however tell me that I have have one for the feat list on my character sheet. I am not sure if this is working as intended or an actual bug.
User avatar
spardok
 
Posts: 4
Joined: Sat Apr 01, 2017 5:56 am

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby LegacyKing » Sun Apr 02, 2017 12:18 am

Sounds like a bug to me.

I'll take a quick look - though if you can, opening a bug report for this would be helpful: jira.pcgen.org (or the real link is pcgenorg.atlassian.net)

Cheers,


Andrew Maitland
PCGen Content SB
- Data Chimp
- Quicksilver Tracker Monkey
User avatar
LegacyKing
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Oct 11, 2013 12:35 pm
Location: California, US

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby LegacyKing » Sun Apr 02, 2017 12:24 am

Okay, fixed.


Andrew Maitland
PCGen Content SB
- Data Chimp
- Quicksilver Tracker Monkey
User avatar
LegacyKing
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Oct 11, 2013 12:35 pm
Location: California, US
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby LegacyKing » Sun Apr 02, 2017 12:28 am



Andrew Maitland
PCGen Content SB
- Data Chimp
- Quicksilver Tracker Monkey
User avatar
LegacyKing
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Oct 11, 2013 12:35 pm
Location: California, US
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby spardok » Sun Apr 02, 2017 12:47 am

Well... that certainly was fast >_>
User avatar
spardok
 
Posts: 4
Joined: Sat Apr 01, 2017 5:56 am
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby LegacyKing » Sun Apr 02, 2017 3:10 am

You got lucky. I'm not normally available to produce items rapidly. Most people wait about a week for myself or another volunteer to be free.

Cheers,


Andrew Maitland
PCGen Content SB
- Data Chimp
- Quicksilver Tracker Monkey
User avatar
LegacyKing
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Oct 11, 2013 12:35 pm
Location: California, US
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby spardok » Sun Apr 02, 2017 3:16 am

Well then :). The other question would be my DM is allowing Robe of Arcane Heritage to affect Sylvan AC. I however do not see the class "companion" in my class drop-down list so I'm unable to actually increase the levels manually; is there anyway around this?
User avatar
spardok
 
Posts: 4
Joined: Sat Apr 01, 2017 5:56 am
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby LegacyKing » Mon Apr 03, 2017 4:48 am

You want to have a specific magic item grant a bonus to the Hit Die of the AC? Easy, add a BONUS:VAR|AnimalCompanionLVL|x for the increase.

Cheers,


Andrew Maitland
PCGen Content SB
- Data Chimp
- Quicksilver Tracker Monkey
User avatar
LegacyKing
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Oct 11, 2013 12:35 pm
Location: California, US
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby spardock » Thu Jun 15, 2017 3:14 am

Pw wasn't working on my other account and retrieval wasn't doing anything either so... new account!

When I enter that line on the .lst containing the robe of heritage (after the other three modifiers) it seems to have no effect. I tried using EditPlus and Notepad++ with the proper syntax files as well. Not sure what I am doing wrong here.
User avatar
spardock
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 15, 2017 12:26 am
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby LegacyKing » Thu Jun 15, 2017 5:28 am

Send the lst file to help@pcgen.org -> I'll take a look at it. note, "x" is a number you fill in.


Andrew Maitland
PCGen Content SB
- Data Chimp
- Quicksilver Tracker Monkey
User avatar
LegacyKing
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Oct 11, 2013 12:35 pm
Location: California, US
Top

Re: Sorc Sylvan Bloodline Companion

Postby spardock » Thu Jun 15, 2017 6:02 am

Aye I know, changed it to 4. I didn't make a homebrew .lst, I just added the line to the existing robe in Ultimate Equipment. Will send what I changed though.
User avatar
spardock
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 15, 2017 12:26 am
Top


Return to Questions & Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron